Behandlinger

Trænger du til noget selvforkælelse, sundere og stærkere negle eller venter der en stor begivenhed?

Jeg tilbyder en række forskellige neglebehandlinger i min klinik som helt sikkert vil dække dine behov.

Har du ødelagte, flossede eller nedbidte negle vil jeg anbefale en behandling med Seal & Protect, som går ind og forstærker naturneglen og mindsker synlige skader. Neglens keratin bindes sammen, hvilket vil sige at de øverste lag af neglen “kapsles inde i plastik”. Denne behandling anbefales både alene og sammen med anden behandling – fx gelpolish, forstærkning eller forlængelse, afhængigt at ønske. I takt med neglen vokser ud, anbefales det at behandlingen gentages for at opretholde en stærk og sund negl.

Neglene kan hos mig forlænges med gele, enten som franske negle, med en farve eller med noget glimmer bling. Dette vil give en god og holdbar negl med øjeblikkelig styrke og længde. Du skal her påregne en opfyldning efter 3-4 uger, da geleen gror med neglen ud. Ved manglende opfyldning vil neglen komme i ubalance og du risikerer at knække dem og skade dine egne negle.
Hvis man ikke ønsker at få dem opfyldt anbefaler jeg en aftagning af geléen, således dine egne negle ikke tager skade. Geléen anbefales ikke at rives, bides eller files af selv, da man med stor sandsynlighed fil ødelægge sine egne naturlige negle.

Har du styrke og længde i dine egne negle vil en gelpolish behandling måske være noget for dig. Dette er det mest skånsomme produkt der kan påføres dine negle. Gelpolish er en tynd gele, som hærder i UV-lys og kan sidestilles med en langtidsholdbar neglelak. Behandlingen kan også laves med spræl og glimmer eller som franske negle. Produktet holder i ca. 2-3 uger. En gelpolish vil støtte og beskytte naturneglen, men den styrker ikke ens egne negle. Hvis du har tendens til svage negle vil jeg istedet anbefale dig en behandling med Building Base som forstærkning under din gelpolish. Denne har en hårdhed mellem gele og gelpolish.

Er du neglebider?
Hvis du er neglebider/piller skal du ikke fortvivle. Jeg har lavet negle på flere neglebidere med stor succes. Det er en god ide at aftale et fast forløb indtil uvanen er under kontrol, da man i starten skal vænne sig til at man ikke kan og skal bide/pille ved neglene. Da der heller ikke er så meget negl som geleen kan hæfte sig på er holdbarheden af kunstige negle ikke nær så god på stærkt nedbidte negle. Dog kan nedbidte negle blive fine igen, men du skal regne med at projektet koster både tid og penge.

Projektet vil forløbe på følgende måde:
– Ved 1. besøg bygges et fuldt sæt negle med en minimal forlængelse.
– Kontrol forventes minimun hver 14. dag
– Efter 6 uger (3 kontroller) kigger vi på resultatet og det videre forløb skal herefter planlægges.

Du er naturligvis også velkommen til at prøve en enkelt gang, for at se om gelenegle er løsningen for dine uvaner. Der er dog ingen garanti på holdbarheden af neglebidere med en enkeltståenden behandling, da jeg ikke har mulighed for at følge op på det.


Pæne negle er ikke kun forbeholdt dem der har pæne negle i forvejen…..
Har du specielle negle, så tøv ikke med at kontakte mig, jeg elsker en udfordring!